• 5
  • 1
  • 8
  • 7
  • 1
костюмів та курток на складі!

Час роботи:

ПН-ПТ 09:00 - 18:00
СБ-НД: Вихідний

(044) 495-59-09

(067) 111-11-21

Замовити дзвінок

Спецодяг на підприємстві: видача, облік спецодягу

30.12.2013

Зручне обмундирування є запорукою високої продуктивності та безпеки праці. Спецодяг на підприємстві має знижувати ризик травматизму і відрізнятися високим рівнем комфорту. У нашому магазині величезний асортимент моделей, виготовлених переважно з натуральних матеріалів та якісної фурнітури, які у процесі експлуатації зберігають презентабельний зовнішній вигляд та захищають від шкідливих впливів. Головною перевагою реалізованої продукції є доступна вартість, привабливість та відмінна якість. У каталозі можна підібрати ідеальний комплект одягу для кожного спеціаліста, який можна доповнити запобіжним поясом для монтажних робіт, респіраторною маскою, захисними окулярами.
Видача спецодягу на підприємстві провадиться відповідно до Закону України «Про охорону праці» (ст.8) та Кодексу Законів про працю України (ст.63) , які є гарантом безпеки та дотримання санітарно-гігієнічних норм при здійсненні будь-якої діяльності. При цьому положення про спецодяг на підприємстві є обов'язковим для організацій усіх форм власності. Наказ №53(24.03.08г ) з охорони праці містить види спецодягу та спецвзуття та перелік спеціалістів, що забезпечуються комплектами. Він має юридичну силу та визначає норми видачі спецодягу на підприємстві, а у разі виробничого травматизму, пов'язаного з ігноруванням становища, керівник може бути притягнутий до кримінальної відповідальності. Реєстр карток спецодягу ведеться обов'язково й у нього включається як штатний персонал, а й тимчасові працівники та учні, які проходять виробничу практику. У Постанові передбачаються різні варіанти забезпечення спецодягом на підприємстві як окремого працівника, так і видача захисних засобів на зміну. Порядок видачі спецодягу на підприємстві в залежності від кліматичних умов провадиться відповідно до Наказу №53 Державного комітету України з промислової безпеки та охорони праці.
Положення № 53 п. 4.1 зобов'язує роботодавця набувати уніформи для співробітників власним коштом. Облік спецодягу для підприємства веде бухгалтер, який заводить кожного працівника облікову картку, у якій той має розписатися. Одяг та взуття може видаватися в тимчасове користування на період виконання певної роботи, після якого спецодяг повинен бути повернутий наймачеві в цілості та безпеці. Залежно від специфічних умов праці норми видачі одягу та взуття можуть бути доповнені та розширені. На підприємстві має бути запас захисних костюмів у разі аварійних ситуацій чи для перевіряючих.
Відповідно до Інструкції №5 (пп.2.2.11 ) спецодяг можна залишити в особистому користуванні за умови придбання за зниженою вартістю умови включення його до фонду заробітної плати. Якщо ж формений комплект призначається для тимчасового користування, то він має бути повернений роботодавцю і не підлягає оподаткуванню.
Зазвичай прання спецодягу для підприємства здійснюється самою організацією. Її періодичність залежить від умов роботи та чисельності персоналу. Великі підрозділи мають власні пральні.

04.11.2019 Ми у соцмережах! 19.09.2019 Знижки! 09.09.2019 Фурнітура у спецодязі ЯКІСТЬ У ДЕТАЛЯХ: ЯК ФУРНІТУРА ВПЛИВАЄ НА ФУНКЦІОНАЛ СПЕЦОДЯГУ. ⠀ Фурнітура безпосередньо впливає на якість та зносостійкість спецодягу. На етапі конструювання компанія BRAVO враховує різні фактори. ⠀ Один із найважливіших для підбору фурнітури – умови роботи. Це може бути підвищена вологість чи взаємодія з хімічними речовинами, високі чи низькі температури. Для кожного комплекту в залежності від цілей використання ми підбираємо відповідні блискавки, заклепки, шнурівку і т.д. Наприклад, не можна, щоб на морозі у робітника не розстібалася блискавка або через підвищену вологість липучка втратила свої властивості. ⠀ Наступна умова – тканини. Ми ретельно підбираємо матеріал для функціональності майбутнього спецодягу. Але фурнітура закріплює цей ефект. Вона повинна бути міцно закріплена на тканині, не псувати матерію під час прання (наприклад, дешевий метал може залишити потіки). Всі блискавки, пряжки та кнопки не повинні деформувати та псувати матеріал спецодягу. ⠀ І останній, але не менш важливий фактор – дизайн. Загальний естетичний вигляд для працівників сфери послуг – це вагомий внесок у розвиток бізнесу та дотримання гігієнічних стандартів. Але компанія BRAVO включає і функціональні особливості. Наприклад, світловідбиваючий кант, заклепки з нержавіючої сталі, контрастного кольору блискавки і т.д. ⠀ Тепер Ви знаєте, як фурнітура впливає на фурнкціонал спецодягу та можете вибрати свій комплект на нашому сайті. 10.07.2018 Китель кухаря 15.06.2018 Участь у телепередачі "Сюрприз! Сюрприз!" 16.08.2017 Команда "Браво Спецодежда" 29 липня 2017 року у м. Спліт (Хорватія) відбувся Чемпіонат Європи з бойового самбо серед чоловіків, юнаків та юніорів.<br> У змаганнях взяли участь 185 спортсменів із 14 країн. У тому числі серед учасників була команда "Браво Спецодяг" спортивного клубу "GREKA MMA". У складі: тренера Гречка С.А. (МСМК з бойового самбо), Мороз Гліб, Стоян Андрій, Самвел Варданян.<br> Результати команди: <i>Мороз Гліб (13 років) – посів 3 місце, Стоян Андрій (14 років) – посів 1 місце, Самвел Варданян (у розділі чоловіка у вазі 74 кг) – посів 2 місце.</i><br> <b>Вітаємо хлопців із перемогою та бажаємо найвищих досягнень у спорті!</b> 10.10.2016 Нова лінійка робочого одягу 13.07.2016 Ми стаємо ближчими!
19.09.2019 Знижки! 04.11.2019 Ми у соцмережах! 10.06.2016 Оновлений асортимент рукавичок 09.09.2019 Фурнітура у спецодязі ЯКІСТЬ У ДЕТАЛЯХ: ЯК ФУРНІТУРА ВПЛИВАЄ НА ФУНКЦІОНАЛ СПЕЦОДЯГУ. ⠀ Фурнітура безпосередньо впливає на якість та зносостійкість спецодягу. На етапі конструювання компанія BRAVO враховує різні фактори. ⠀ Один із найважливіших для підбору фурнітури – умови роботи. Це може бути підвищена вологість чи взаємодія з хімічними речовинами, високі чи низькі температури. Для кожного комплекту в залежності від цілей використання ми підбираємо відповідні блискавки, заклепки, шнурівку і т.д. Наприклад, не можна, щоб на морозі у робітника не розстібалася блискавка або через підвищену вологість липучка втратила свої властивості. ⠀ Наступна умова – тканини. Ми ретельно підбираємо матеріал для функціональності майбутнього спецодягу. Але фурнітура закріплює цей ефект. Вона повинна бути міцно закріплена на тканині, не псувати матерію під час прання (наприклад, дешевий метал може залишити потіки). Всі блискавки, пряжки та кнопки не повинні деформувати та псувати матеріал спецодягу. ⠀ І останній, але не менш важливий фактор – дизайн. Загальний естетичний вигляд для працівників сфери послуг – це вагомий внесок у розвиток бізнесу та дотримання гігієнічних стандартів. Але компанія BRAVO включає і функціональні особливості. Наприклад, світловідбиваючий кант, заклепки з нержавіючої сталі, контрастного кольору блискавки і т.д. ⠀ Тепер Ви знаєте, як фурнітура впливає на фурнкціонал спецодягу та можете вибрати свій комплект на нашому сайті. 13.07.2016 Ми стаємо ближчими! 16.08.2017 Команда "Браво Спецодежда" 29 липня 2017 року у м. Спліт (Хорватія) відбувся Чемпіонат Європи з бойового самбо серед чоловіків, юнаків та юніорів.<br> У змаганнях взяли участь 185 спортсменів із 14 країн. У тому числі серед учасників була команда "Браво Спецодяг" спортивного клубу "GREKA MMA". У складі: тренера Гречка С.А. (МСМК з бойового самбо), Мороз Гліб, Стоян Андрій, Самвел Варданян.<br> Результати команди: <i>Мороз Гліб (13 років) – посів 3 місце, Стоян Андрій (14 років) – посів 1 місце, Самвел Варданян (у розділі чоловіка у вазі 74 кг) – посів 2 місце.</i><br> <b>Вітаємо хлопців із перемогою та бажаємо найвищих досягнень у спорті!</b> 26.05.2016 Спецодяг "Браво" для строительных организаций 10.07.2018 Китель кухаря
Всі новини