• 5
  • 1
  • 8
  • 7
  • 1
костюмів та курток на складі!

Час роботи:

ПН-ПТ 09:00 - 18:00
СБ-НД: Вихідний

(044) 495-59-09

(067) 111-11-21

Замовити дзвінок

Оновлений асортимент рукавичок

10.06.2016

У процесі здійснення виробничої діяльності найважливішим завданням є захист здоров'я працівника та забезпечення безпеки праці.

За статистикою, близько 60% травм, отриманих на виробництві, припадає на руки. Застосування засобів захисту рук є необхідним заходом запобігання несприятливому впливу небезпечних чинників.

Оновлений асортимент робочих рукавичок, представлений на нашому сайті, дозволить роботодавцю забезпечити ефективний захист працівників від найрізноманітніших загроз на робочому місці – від механічних пошкоджень, від контакту з агресивними середовищами або при виконанні спеціальних робіт.

Залежно від класифікації професійних ризиків прийнято виділяти три основні групи засобів індивідуального захисту рук:

  • ЗІЗ рук від механічних впливів;
  • ЗІЗ рук від хімічних впливів;
  • ЗІЗ рук від термічних впливів.
Перчатки Ангара спилковые комбинированные.jpg Рукавички шкіряні "Ангара", спилкові, комбіновані ― це робочі рукавички, пошиті з бавовняної тканини та шкіри спеціального вироблення (спилок). Ця модель призначена для захисту рук від травм. За рахунок посилення шкірою мають тривалий термін служби.
Матеріал: спилок, бавовняна тканина
Особливості. Дана модель рукавичок зручна у застосуванні на тартаках, будівлях, виробництвах меблів, слюсарних майстерень, а також у комунальній сфері. Завдяки вдалому крою рукавичка не спадає з руки, посилення долоні шкірою захищає руку від механічних пошкоджень, а також дозволяє довше користуватися виробом.
Застосування. Призначені для робіт, пов'язаних із будівництвом, виробництвом, комунальними роботами тощо. Основна функція цієї моделі – захист рук від травм та пошкоджень.



Перчатки Докер спилковые.jpg Рукавички шкіряні "Докер", спилкові, комбіновані - це надійна модель бавовняних рукавичок, посилена розщепленою шкірою (спилок). Використовуються для захисту рук від травм, проколів, саден, подряпин. Ця модель є однією з найміцніших робочих комбінованих рукавичок.
Особливості. Особливості крою даної моделі не дозволяють їй зісковзувати з руки, бавовняна підкладка захищає руки від поту, а повністю шкіряний вказівний палець та подвійний наладонник ретельно захищають руки від можливих пошкоджень. Ці рукавички досить стійкі до зношування та економічні.
Застосування. Призначені для робіт з будівництва, монтажу, прокладання труб і кабелів, робіт з деревом або необробленим каменем. Також підходять для роботи в автомобільних та слюсарних майстернях, для сантехнічних робіт та у комунальному секторі.



Перчатки нитрил. облив. с твердым манжетом.jpg Рукавички з нітриловим покриттям - одні з найкращих рукавичок для важких робіт. Відмінні експлуатаційні якості, що дозволяють виконувати грубу роботу. Міцніше рукавичок з товстої шкіри. За рахунок основного трикотажного шару вони м'які і не сковують рухів, за рахунок покриття нітрилом вони надійно захищають руки від цілого ряду несприятливих факторів.
Особливості. Рукавички з нітриловим покриттям – посилена захисна модель для виконання важкої роботи. Внутрішня основа рукавичок забезпечує зручну посадку моделі на руку, щільний манжет у вигляді краги захищає зап'ястя від пошкоджень. Зовні рукавички повністю покриті нітрилом, що захищає руки від впливу нафтопродуктів, хімічних сполук, механічних ушкоджень тощо. Ця модель значно перевищує за своїми захисними характеристиками звичайні рукавички із щільної шкіри. Вони не промокають, не рвуться, не проколюються, не стираються, захищають від електричного струму.
Застосування. Призначені для експлуатації в нафтопереробній та хімічній галузях, для монтажу та будівництва, в металургії, в обробці та ін.


Перчатки нитрил. облив. с мягким манжетом.jpg Рукавички із нітриловим покриттям – міцні, надійні захисні рукавички широкого спектру застосування. Значно перевищують за експлуатаційними якостями рукавички із грубої шкіри. Бавовняна трикотажна безшовна основа забезпечує руці комфорт, а нітрилове покриття – надійний та довготривалий захист.
Особливості. Рукавички з нітриловим покриттям надійно захистять руки від сирої нафти та нафтопродуктів, хімічних речовин, порізів, проколів, від електрики, механічного впливу тощо. Інакше кажучи – це універсальна модель, придатна для важкої роботи. Трикотажна бавовняна основа щільно облягає руки, що дозволяє не втрачати маневреності, високий м'який манжет захищає зап'ястя. Усередині вкриті антибактеріальним засобом. Чи не промокають, не рвуться, годяться для тривалої багаторазової експлуатації.
Застосування. Призначені для робіт у нафтовій галузі, у хімічній промисловості, металообробній.


Краги спилковые пятипалые без подкладки.jpg Рукавички шкіряні з крагою повністю пошиті із спеціально обробленої розщепленої шкіри. Завдяки зручній викрійці та відсутності грубих швів зручно сидять на руці та не спадають. Широка крага надійно захищає руки вище за зап'ястя.
Особливості. Дана модель рукавичок виконана з якісної розщепленої шкіри спилок. Забезпечує надійний захист рук і зап'ясть від окалини, бризок металу, тирси, високої температури. Рукавички повномірні, пошиті без грубих швів, м'які, зручні, не натирають руки і не спадають під час роботи. Висока широка крага дає додатковий захист руки. Спилок, з якого вона пошита, досить стійкий до зношування.
Застосування. Призначені для зварювальних робіт; робіт, пов'язаних з розпеченими печами, абразивними матеріалами, а також для автомобільних майстерень або гаражів.


Краги спилковые пятипалые с подкладкой ТРЭК.jpg Рукавички шкіряні (спилок) з крагою на підкладці – це якісні, комфортні робочі рукавички. Шиються з розщепленої шкіри (спилок) та бавовняної тканини підкладки. Модель повнорозмірна, п'ятипала, з високим крагом, не спадає, не натирає, надійно захищає руки від пошкоджень.
Особливості. Червоні, пошиті із натуральної шкіри, із зручною м'якою підкладкою, п'ятипалі рукавички надійно захищають руки від механічних чи термічних пошкоджень. Висока крага, зручний крій, що не сковує руху, хороше сухе захоплення - це незаперечні переваги даної моделі. Мають тривалий термін служби, стійкі до стирання, розривів.
Застосування. Призначені для захисту рук під час зварювальних робіт. Користуються попитом для робіт з абразивними матеріалами, у гарячих виробництвах, в автомобільних та ремонтних майстернях.




Перчатка кожанная1.jpg П'ятипалі робочі шкіряні рукавички виготовлені зі шматків товстої свинячої шкіри.
Застосування. Захист рук від іскор, захист від проколів, захист від порізів, робота з металом, робота з арматурою, робота з підвищеними температурами, робота зі зварюванням.







Перчатка кожанная комбинированная1.jpg

Рукавички шкіряні - це одна з найбільш міцних моделей. Зшиті зі шкіри з бавовняною підкладкою. Забезпечує чудове сухе захоплення. Надійно захищає руки від усіляких механічних пошкоджень – проколів, садна, забитих місць, порізів.

Особливості. Ця модель рукавичок підвищеної міцності має зручний крій, за рахунок чого не спадає з руки. Вказівний палець та долоня виробу пошиті зі шкіри, манжет жорсткий прогумований – це забезпечує надійний захист руки, а бавовняна підкладка не дає рукам потіти. Дані рукавички забезпечують прекрасне сухе захоплення та надійний захист рук.

Застосування. Призначені для будівельних, вантажно-розвантажувальних, монтажних робіт. Також підходять для робіт, пов'язаних з обробкою каменю та дерева, для прокладання комунікацій, кабелів, труб, для робіт в автосервісах чи слюсарних майстернях.




Перчатка нитриловая, двуцветка на стрейче.jpg Рукавички нітрилові, двоквітка на стрейчі призначені для захисту рук. Стійкі до стирання, з підвищеним захистом від зношування. Надміцний матеріал.
Застосування. Служать для робіт з гострими краями металу, кераміки, скла та іншими поверхнями з гострими кутами. Рукавички підходять для робіт з вологими, гладкими та слизькими поверхнями.








Перчатка нитрил.пена,двойная заливка на стрейче.jpg Рукавички двошарові піна+нітрил призначені для захисту рук. Стійкі до стирання, з підвищеним захистом від зношування. Надміцний матеріал захищає від агресивних хімічних матеріалів, нафтопродуктів, бензинів та жирів.
Застосування. Служать для робіт з гострими краями металу, кераміки, скла та іншими поверхнями з гострими кутами. Рукавички підходять для робіт з вологими, гладкими та слизькими поверхнями.








Пена на ХБ основе.jpg В'язані рукавички залиті спіненим поліуретаном призначені для захисту рук. Стійкі до стирання, з підвищеним захистом від зношування. Надміцний матеріал захищає від агресивних хімічних матеріалів, нафтопродуктів, бензинів та жирів.
Застосування. Служать для робіт з гострими краями металу, кераміки, скла та іншими поверхнями з гострими кутами. Рукавички підходять для робіт з вологими, гладкими та слизькими поверхнями.








Пена стрейчевая покрыты вспененным латексом.jpg Рукавички стрейчеві покриті спіненим латексом , стійкі до стирання, з підвищеним захистом від зношування. Надміцний матеріал захищає руки від агресивних хімічних матеріалів, порізів та інших ушкоджень.
Застосування. Служать для робіт з гострими краями металу, кераміки, скла та іншими поверхнями з гострими кутами. Рукавички підходять для робіт з вологими, гладкими та слизькими поверхнями, а також для всіх видів робіт, що потребують захисту рук. Червоні, чорні, сині, сірі.





Перчатка стрейчевая облита нитрилом(плотная).jpg Рукавички стрейчеві облиті нітрилом (щільні) призначені для захисту рук від пилу та бруду, механічних пошкоджень та від впливу технічних рідин. Комфортні у використанні, не сковують рухи руки та пальців. Стрейчові рукавички легко пропускають повітря і не допускають потіння рук з підвищеним захистом від зносу.
Застосування. Використовуються для робіт з будівництва, у побуті, а також у сільському господарстві та на виробництві.









Перчатка стрейчевая облита нитрилом (рельефная).jpg Рукавички стрейчові облиті нітрилом (рельєфна) призначені для захисту рук від пилу та бруду, механічних пошкоджень та від впливу технічних рідин.
Комфортні у використанні, не сковують рухи руки та пальців.
Стрейчові рукавички легко пропускають повітря і не допускають потіння рук з підвищеним захистом від зносу.
На відміну від аналогічних рукавичок на основі нітрилу є ребристий облив.
Застосування. Використовуються для робіт з будівництва, у побуті, а також у сільському господарстві та на виробництві.







Перчатка стекольщика.jpg Рукавички скляра (без кісточки) – тканинні, покриті рифленим зеленим латексним матеріалом на долоні, що забезпечує надійну фіксацію ковзних матеріалів.
Захищають руки від механічних поранень під час роботи з усіма скляними матеріалами. Не сковують рух рук та пальців.












ПЕРЧАТКИ СТРЕЙЧЕВЫЕ Т-9 ПОЛУПЕНКА.jpg Рукавички стрейчові Т-9 напівпінки призначені для захисту рук. Стійкі до стирання, з підвищеним захистом від зношування. Надміцний матеріал захищає від агресивних хімічних матеріалів, нафтопродуктів, бензинів та жирів.
Застосування. Служать для робіт з гострими краями металу, кераміки, скла та іншими поверхнями з гострими кутами. Рукавички підходять для робіт з вологими, гладкими та слизькими поверхнями.







Перчатка стрейчевая залитая вспененым полиуретаном (полный облив).jpg Рукавички стрейчові, залиті спіненим поліуретаном (повне обливання), призначені для захисту рук. Стійкі до стирання, з підвищеним захистом від зношування.
Надміцний матеріал захищає від агресивних хімічних матеріалів, нафтопродуктів, бензинів та жирів.
Застосування. Служать для робіт з гострими краями металу, кераміки, скла та іншими поверхнями з гострими кутами. Рукавички підходять для робіт з вологими, гладкими та слизькими поверхнями.





Рукавички на ній ПЕРЧАТКА НЕЙЛОНОВАЯ С МИКРОТОЧКОЙ.jpg Лонові з мікроточкою призначені для захисту рук від дрібних порізів, натирання мозолів і т.д. Рукавички зручні у користуванні, легко розтягуються. Мають міцне сухе захоплення дрібних предметів, що покращує комфорт застосування в побуті. Можливе багаторазове використання, прати за температури не вище 60 градусів.







Перчатки Вампирки трик. с нитриловым покрытием.jpg Рукавички ХБ з нітриловим покриттям (вампірка) призначені для захисту рук від пилу та бруду, механічних пошкоджень та від впливу технічних рідин.
Застосування. Використовуються для робіт з будівництва, у побуті, а також у сільському господарстві та на виробництві. Комфортні у використанні, не сковують рухи руки та пальців. ХБ рукавички легко пропускають повітря і не допускають потіння рук з підвищеним захистом від зносу.








04.11.2019 Ми у соцмережах! 19.09.2019 Знижки! 09.09.2019 Фурнітура у спецодязі ЯКІСТЬ У ДЕТАЛЯХ: ЯК ФУРНІТУРА ВПЛИВАЄ НА ФУНКЦІОНАЛ СПЕЦОДЯГУ. ⠀ Фурнітура безпосередньо впливає на якість та зносостійкість спецодягу. На етапі конструювання компанія BRAVO враховує різні фактори. ⠀ Один із найважливіших для підбору фурнітури – умови роботи. Це може бути підвищена вологість чи взаємодія з хімічними речовинами, високі чи низькі температури. Для кожного комплекту в залежності від цілей використання ми підбираємо відповідні блискавки, заклепки, шнурівку і т.д. Наприклад, не можна, щоб на морозі у робітника не розстібалася блискавка або через підвищену вологість липучка втратила свої властивості. ⠀ Наступна умова – тканини. Ми ретельно підбираємо матеріал для функціональності майбутнього спецодягу. Але фурнітура закріплює цей ефект. Вона повинна бути міцно закріплена на тканині, не псувати матерію під час прання (наприклад, дешевий метал може залишити потіки). Всі блискавки, пряжки та кнопки не повинні деформувати та псувати матеріал спецодягу. ⠀ І останній, але не менш важливий фактор – дизайн. Загальний естетичний вигляд для працівників сфери послуг – це вагомий внесок у розвиток бізнесу та дотримання гігієнічних стандартів. Але компанія BRAVO включає і функціональні особливості. Наприклад, світловідбиваючий кант, заклепки з нержавіючої сталі, контрастного кольору блискавки і т.д. ⠀ Тепер Ви знаєте, як фурнітура впливає на фурнкціонал спецодягу та можете вибрати свій комплект на нашому сайті. 10.07.2018 Китель кухаря 15.06.2018 Участь у телепередачі "Сюрприз! Сюрприз!" 16.08.2017 Команда "Браво Спецодежда" 29 липня 2017 року у м. Спліт (Хорватія) відбувся Чемпіонат Європи з бойового самбо серед чоловіків, юнаків та юніорів.<br> У змаганнях взяли участь 185 спортсменів із 14 країн. У тому числі серед учасників була команда "Браво Спецодяг" спортивного клубу "GREKA MMA". У складі: тренера Гречка С.А. (МСМК з бойового самбо), Мороз Гліб, Стоян Андрій, Самвел Варданян.<br> Результати команди: <i>Мороз Гліб (13 років) – посів 3 місце, Стоян Андрій (14 років) – посів 1 місце, Самвел Варданян (у розділі чоловіка у вазі 74 кг) – посів 2 місце.</i><br> <b>Вітаємо хлопців із перемогою та бажаємо найвищих досягнень у спорті!</b> 10.10.2016 Нова лінійка робочого одягу 13.07.2016 Ми стаємо ближчими!
19.09.2019 Знижки! 04.11.2019 Ми у соцмережах! 30.12.2013 Спецодяг на підприємстві: видача, облік спецодягу Зручне обмундирування є запорукою високої продуктивності та безпеки праці. 09.09.2019 Фурнітура у спецодязі ЯКІСТЬ У ДЕТАЛЯХ: ЯК ФУРНІТУРА ВПЛИВАЄ НА ФУНКЦІОНАЛ СПЕЦОДЯГУ. ⠀ Фурнітура безпосередньо впливає на якість та зносостійкість спецодягу. На етапі конструювання компанія BRAVO враховує різні фактори. ⠀ Один із найважливіших для підбору фурнітури – умови роботи. Це може бути підвищена вологість чи взаємодія з хімічними речовинами, високі чи низькі температури. Для кожного комплекту в залежності від цілей використання ми підбираємо відповідні блискавки, заклепки, шнурівку і т.д. Наприклад, не можна, щоб на морозі у робітника не розстібалася блискавка або через підвищену вологість липучка втратила свої властивості. ⠀ Наступна умова – тканини. Ми ретельно підбираємо матеріал для функціональності майбутнього спецодягу. Але фурнітура закріплює цей ефект. Вона повинна бути міцно закріплена на тканині, не псувати матерію під час прання (наприклад, дешевий метал може залишити потіки). Всі блискавки, пряжки та кнопки не повинні деформувати та псувати матеріал спецодягу. ⠀ І останній, але не менш важливий фактор – дизайн. Загальний естетичний вигляд для працівників сфери послуг – це вагомий внесок у розвиток бізнесу та дотримання гігієнічних стандартів. Але компанія BRAVO включає і функціональні особливості. Наприклад, світловідбиваючий кант, заклепки з нержавіючої сталі, контрастного кольору блискавки і т.д. ⠀ Тепер Ви знаєте, як фурнітура впливає на фурнкціонал спецодягу та можете вибрати свій комплект на нашому сайті. 13.07.2016 Ми стаємо ближчими! 16.08.2017 Команда "Браво Спецодежда" 29 липня 2017 року у м. Спліт (Хорватія) відбувся Чемпіонат Європи з бойового самбо серед чоловіків, юнаків та юніорів.<br> У змаганнях взяли участь 185 спортсменів із 14 країн. У тому числі серед учасників була команда "Браво Спецодяг" спортивного клубу "GREKA MMA". У складі: тренера Гречка С.А. (МСМК з бойового самбо), Мороз Гліб, Стоян Андрій, Самвел Варданян.<br> Результати команди: <i>Мороз Гліб (13 років) – посів 3 місце, Стоян Андрій (14 років) – посів 1 місце, Самвел Варданян (у розділі чоловіка у вазі 74 кг) – посів 2 місце.</i><br> <b>Вітаємо хлопців із перемогою та бажаємо найвищих досягнень у спорті!</b> 26.05.2016 Спецодяг "Браво" для строительных организаций 10.07.2018 Китель кухаря
Всі новини