• 5
  • 1
  • 8
  • 7
  • 1
костюмів та курток на складі!

Час роботи:

ПН-ПТ 09:00 - 18:00
СБ-НД: Вихідний

(044) 495-59-09

(067) 111-11-21

Замовити дзвінок

Індивідуальний підхід до кожного клієнта!

03.06.2016
Продукцію компанії "Браво Спецодяг" ви можете зустріти на підприємствах комунального господарства та заводах, на працівниках Автодору та лікарях, у складських терміналах та кухнях ресторанів країни. Георгафія наших продажів та асортимент дуже великі.

ТОВ "Хаскі Аутсорсинг" м.Київ - провідний в Україні оператор з аутсорсингу складського персоналу. Компанія - визнаний лідер ринку та професіонал своєї справи!

Велику увагу наші партнери приділяють безпеці роботи працівників. Протягом трьох років "Хаскі Аутсорсинг" одягає свій персонал в одяг "Браво" пошитий за індивідуальними вимогами, а також регулярно купує готову продукцію - футболки, взуття, засоби захисту.

Ми дуже цінуємо довіру, надану нам, і бажаємо успіху та процвітання нашим партнерам!

Хаски2.jpg

Хаски3.jpg

Хаски1.jpg

Хаски4.jpg

Хаски5.jpg

04.11.2019 Ми у соцмережах! 19.09.2019 Знижки! 09.09.2019 Фурнітура у спецодязі ЯКІСТЬ У ДЕТАЛЯХ: ЯК ФУРНІТУРА ВПЛИВАЄ НА ФУНКЦІОНАЛ СПЕЦОДЯГУ. ⠀ Фурнітура безпосередньо впливає на якість та зносостійкість спецодягу. На етапі конструювання компанія BRAVO враховує різні фактори. ⠀ Один із найважливіших для підбору фурнітури – умови роботи. Це може бути підвищена вологість чи взаємодія з хімічними речовинами, високі чи низькі температури. Для кожного комплекту в залежності від цілей використання ми підбираємо відповідні блискавки, заклепки, шнурівку і т.д. Наприклад, не можна, щоб на морозі у робітника не розстібалася блискавка або через підвищену вологість липучка втратила свої властивості. ⠀ Наступна умова – тканини. Ми ретельно підбираємо матеріал для функціональності майбутнього спецодягу. Але фурнітура закріплює цей ефект. Вона повинна бути міцно закріплена на тканині, не псувати матерію під час прання (наприклад, дешевий метал може залишити потіки). Всі блискавки, пряжки та кнопки не повинні деформувати та псувати матеріал спецодягу. ⠀ І останній, але не менш важливий фактор – дизайн. Загальний естетичний вигляд для працівників сфери послуг – це вагомий внесок у розвиток бізнесу та дотримання гігієнічних стандартів. Але компанія BRAVO включає і функціональні особливості. Наприклад, світловідбиваючий кант, заклепки з нержавіючої сталі, контрастного кольору блискавки і т.д. ⠀ Тепер Ви знаєте, як фурнітура впливає на фурнкціонал спецодягу та можете вибрати свій комплект на нашому сайті. 10.07.2018 Китель кухаря 15.06.2018 Участь у телепередачі "Сюрприз! Сюрприз!" 16.08.2017 Команда "Браво Спецодежда" 29 липня 2017 року у м. Спліт (Хорватія) відбувся Чемпіонат Європи з бойового самбо серед чоловіків, юнаків та юніорів.<br> У змаганнях взяли участь 185 спортсменів із 14 країн. У тому числі серед учасників була команда "Браво Спецодяг" спортивного клубу "GREKA MMA". У складі: тренера Гречка С.А. (МСМК з бойового самбо), Мороз Гліб, Стоян Андрій, Самвел Варданян.<br> Результати команди: <i>Мороз Гліб (13 років) – посів 3 місце, Стоян Андрій (14 років) – посів 1 місце, Самвел Варданян (у розділі чоловіка у вазі 74 кг) – посів 2 місце.</i><br> <b>Вітаємо хлопців із перемогою та бажаємо найвищих досягнень у спорті!</b> 10.10.2016 Нова лінійка робочого одягу 13.07.2016 Ми стаємо ближчими!
19.09.2019 Знижки! 04.11.2019 Ми у соцмережах! 30.12.2013 Спецодяг на підприємстві: видача, облік спецодягу Зручне обмундирування є запорукою високої продуктивності та безпеки праці. 10.06.2016 Оновлений асортимент рукавичок 09.09.2019 Фурнітура у спецодязі ЯКІСТЬ У ДЕТАЛЯХ: ЯК ФУРНІТУРА ВПЛИВАЄ НА ФУНКЦІОНАЛ СПЕЦОДЯГУ. ⠀ Фурнітура безпосередньо впливає на якість та зносостійкість спецодягу. На етапі конструювання компанія BRAVO враховує різні фактори. ⠀ Один із найважливіших для підбору фурнітури – умови роботи. Це може бути підвищена вологість чи взаємодія з хімічними речовинами, високі чи низькі температури. Для кожного комплекту в залежності від цілей використання ми підбираємо відповідні блискавки, заклепки, шнурівку і т.д. Наприклад, не можна, щоб на морозі у робітника не розстібалася блискавка або через підвищену вологість липучка втратила свої властивості. ⠀ Наступна умова – тканини. Ми ретельно підбираємо матеріал для функціональності майбутнього спецодягу. Але фурнітура закріплює цей ефект. Вона повинна бути міцно закріплена на тканині, не псувати матерію під час прання (наприклад, дешевий метал може залишити потіки). Всі блискавки, пряжки та кнопки не повинні деформувати та псувати матеріал спецодягу. ⠀ І останній, але не менш важливий фактор – дизайн. Загальний естетичний вигляд для працівників сфери послуг – це вагомий внесок у розвиток бізнесу та дотримання гігієнічних стандартів. Але компанія BRAVO включає і функціональні особливості. Наприклад, світловідбиваючий кант, заклепки з нержавіючої сталі, контрастного кольору блискавки і т.д. ⠀ Тепер Ви знаєте, як фурнітура впливає на фурнкціонал спецодягу та можете вибрати свій комплект на нашому сайті. 13.07.2016 Ми стаємо ближчими! 16.08.2017 Команда "Браво Спецодежда" 29 липня 2017 року у м. Спліт (Хорватія) відбувся Чемпіонат Європи з бойового самбо серед чоловіків, юнаків та юніорів.<br> У змаганнях взяли участь 185 спортсменів із 14 країн. У тому числі серед учасників була команда "Браво Спецодяг" спортивного клубу "GREKA MMA". У складі: тренера Гречка С.А. (МСМК з бойового самбо), Мороз Гліб, Стоян Андрій, Самвел Варданян.<br> Результати команди: <i>Мороз Гліб (13 років) – посів 3 місце, Стоян Андрій (14 років) – посів 1 місце, Самвел Варданян (у розділі чоловіка у вазі 74 кг) – посів 2 місце.</i><br> <b>Вітаємо хлопців із перемогою та бажаємо найвищих досягнень у спорті!</b> 26.05.2016 Спецодяг "Браво" для строительных организаций
Всі новини